Cota BOMBA la pariuri pentru victoria U Craiova in meciul cu FC Botosani

U Craiova este pe locul al treilea în clasamentul Ligii 1 de Romania, la patru puncte de lidera CFR Cluj şi va lupta până la final pentru titlu sau un loc în Europa League. Din această etapă ei îl au pe banca tehnică pe italianul Cristiano Bergodi. FC Botoşani se afla la doar doua puncte de locul al doilea si are ambiţii firești de a se califica în Europa League. 

Pentru acest meci plin de suspans, casa de pariuri Betfair oferă colosala cota 60.00 pentru victoria Universităţii Craiova!

Cum profiți de această cotă excepţională de la Betfair?

  • Deschide cont la Betfair până vineri, 12 iunie 2020, ora 20:00;
  • Profită de cota excelentă a meciului U Craiova vs FC Botoşani, folosind codul promoţional ZFBNQA;
  • Primeşti cota mărită de 60.00 pentru victoria Universităţii Craiova;
  • Această cotă specială oferită de Betfair este valabilă doar pentru primul pariu plasat;
  • Dacă pariul tău va fi câștigător, miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi creditat sub formă de bonus;
  • Acest bonus trebuie rulat o singura data;

Cotele normale ale meciului la casa de pariuri Betfair sunt 1.80 pentru victoria Universitatii Craiova, 3.50 pentru egal şi 4.25 pentru un succes al lui FC Botoşani.

Cum încasezi banii dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Poţi juca doar suma de maxim 5 lei pe această cotă marită. Poţi plasa o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul iniţial de 5 lei;
  • Dacă pariezi pe victoria Universităţii Craiova şi aceasta va câştiga, vei încasa 300 lei;
  • Dacă pariul va fi câştigător, miza pariului iniţial va fi returnata cash, iar restul câştigului va fi creditat în cont sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată, la cote minime de 1.20 (pentru fiecare selecţie).

Casa de pariuri Betfair are una dintre cele mai solide oferte de pe piaţă atunci când vine vorba de pariuri sportive. Betfair propune foarte des astfel de promoţii, la care poţi să beneficiezi de cote absolut fulminante. Dacă nu te-ai hotărât încă să pariezi, poţi citi recenzia completă a casei de pariuri Betfair şi vei descoperi toate avantajele deschiderii unui cont la aceasta casă de pariuri.

Avancronica meciului Universitatea Craiova vs FC Botoşani