Cota 80 pentru victoria FCSB-ului la Craiova

FCSB are o deplasare infernala la Craiova, pe terenul echipei lui Victor Piturca. Reusesc oaspetii o surpriza si pleaca cu toate cele 3 puncte? Daca da, Betfair iti ofera o cota de 80 pentru victorie.

Ce trebuie facut pentru a primi bonusul?

In primul rand, trebuie sa inregistrezei contul Betfair, folosind codul promotional ZFBNMG. Mai apoi, plasezi o suma de maxim 5 RON pe victoria FCSB-ului. Miza pariului intial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi rambursat sub forma de bonus. Atentie, pentru ca acest bonus trebuie rulat o data, iar pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bine-inteles, contul trebuie sa fie inregistrat in Romania si nu poti lua parte daca in acest moment ai sau ai avut un alt cont Betfair.

5d7d4442d8376_1568490562.jpg

Cum se poate folosi bonusul?

Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data creditarii. Acesta trebuie rulat o singura data, inainte de a putea fi transferat in portofelul principal. Bonusul poate fi utilizat pe o cota de minim 1.2 si se poate regasi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. 

Rezumat:

  • Daca nu ai cont la Betfair, creeaza-ti unul acum!

  • Pariaza MAXIM 5 RON pe victoria FCSB-ului
  • Miza este returnata, iar castigul este oferit sub forma de bonus
  • Bonusul trebuie rulat o data, pe o cota de minim 1.20

CallToAction