Cota 8 pentru victoria lui Liverpool in Champions League

Un meci destul de interesant si echilibrat, la prima vedere, va avea loc miercuri seara intre Porto si Liverpool, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor. Liverpool este neinvinsa in Champions League de 10 meciuri, acum cota normala pentru victoria “cormoranilor” fiind in jurul valorii de 2.3. La casa de pariuri Betfair vei gasi insa cota 8.00 pentru succesul lui Liverpool in meciul de miercuri seara.



Ce trebuie sa fac?


Eligibili la cota 8 pentru victoria lui Liverpool in Champions League sunt doar romanii care se vor inscrie la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 21:45) utilizand codul ZFBNAV. Plaseaza apoi un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in meciul cu Porto. Miza maxima in vederea cotei  marite este 50 lei. Daca vei miza mai mult, diferenta se va calcula la cota normala. 


Despre recompensa


In cazul in care Liverpool se va impune, iar tu ai profitat la maxim de promotie, pariind 50 lei, vei primi 400 lei. Astfel, miza se inmulteste cu 2.3, care e cota reala a celor de la Liverpool in acest moment, creditandu-se instant cash, ca orice pariu normal, pentru ca diferenta de 285 lei sa o primesti sub forma de freebet in maxim 24 ore. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook, la fel ca pariul pe victoria  “cormoranilor”, pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile. In cazul ubui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana miercuri, la ora 21:45, introducand  codul ZFBNAV

·         Mizeaza pre-live pe victoria lui Liverpool in meciul cu Porto

·         Maxim 50 lei se vor calcula la cota 8.00

·         Daca Liverpool se va impune castigul conform cotei normale il vei primi cash, iar restul sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

·         Toate pariurile trebuie efectuate de pe piata Sportsbook


Pariaza aici in cazul in care crezi in victoria “cormoranilor”