Cota 6 pentru victoria Barcelonei in derbyul cu Atletico Madrid

Cel mai interesant meci al etapei cu numarul 27 din La Liga se va desfasura duminica, incepand cu ora 17:15, intre Barcelona si Atletico Madrid. Catalanii se afla in continuare pe primul loc, comitand insa 3 pasi gresiti in ultimele 5 etape. Barcelona nu a fost invinsa niciodata in campionat pe teren propriu in ultimele 12 intalniri directe, fiind greu de crezut, totodata, ca echipa catalana va comite 4 pasi gresiti in 6 etape de La Liga. In aceasta idee, recomandam sa profitati de promotia casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 6 pentru victoria Barcelonei in derbyul cu Atletico Madrid.


5a9bb621c8878_1520154145.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt cei care isi creeaza cont la Betfair pana la ora meciului folosind codul ZFBNBH. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in duelul cu Atletico Madrid. Cel mult 50 lei se calculeaza la aceasta cota marita, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.7.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune, iar tu vei miza 50 lei, castigul conform cotei de pe site (85 lei) il vei primi cash instant, pentru ca restul de 415 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea meciului. Freebetul trebuie pariat tot din piata Sportsbook in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2. Daca preferi un bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat


·         Inregistreaza-te pana duminica, la ora 17:15, la Betfair utilizand codul ZFBNBH

·         Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in meciul cu Atletico Madrid

·         Maxim 50 lei se iau in calcul la cota marita

·         Daca Barcelona va invinge, castigul conform cotei marite il vei primi cash, pe cand restul, pana la maxim 500 lei, ti se va credita sub forma de freebet

·         In termen de 30 zile de la creditare expira freebetul, acesta trebuind pariat din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Catalanii au avantajul terenului propriu >>>