Cota 6.00 pentru victorie Manchester City sau 56.0 pentru victorie Tottenham. Ce preferi?

Dupa Supercupa Angliei, prima etapa de Premier League si Supercupa Europei, iata ca in acest weekend avem al patrulea derby disputat intre echipe de Premier League. Vorbim despre meciul dintre Manchester City si Tottenham. Ambele formatii au inceput cu dreptul campionatul, desi Tottenham a facut-o cu foarte mari emotii. In ultimele 3 intalniri directe de pe teren propriu din competitiile oficiale, doua in Premier League si una in Champions League, Manchester City a obtinut tot atatea victorii, marcand 9 goluri, primind 4. 

Esti de parere ca victoria „cetatenilor” va sosi si acum sau opinezi ca oaspetii vor reusi sa acumuleze maximum de puncte in campionat dupa doua etape? Te invitam sa profiti de cotele marite la victorie, oferite de casa de pariuri 888sport. Este vorba de cota 6.00 pentru victoria „cetatenilor” si 56.0 pentru cea a lui Tottenham.

Pariaza pe echipa care crezi ca va obtine maximum de puncte

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora meciului (17 august, 19:30). Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester City si Tottenham. Miza pe bilet este una fixa si anume 25 lei. Odata plasata selectia, pe bilet vei observa o casuta, ce trebuie bifata pentru a beneficia de cotele marite. Chiar daca vei face asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit al celor de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei.


Despre recompensa 

Daca vei respecta conditiile vei obtine cote mult marite la victorie in Manchester City vs Tottenham. In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform   cotei marite, pentru ca restul sa se crediteze ca bonus in maxim 72 ore. De 10 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 17 august, ora 19:30
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester City si Tottenham
  • Exact 25 lei este miza pariului
  • In cazul unui bilet „verde” ti se va credita cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la 150 lei, respectiv 1 400 lei, sa il primesti ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Pariaza pe echipa care crezi ca va obtine maximum de puncte