Cota 50 pentru rezultatul final in FCSB vs Hermannstadt

Dupa ce in prima etapa a anului FCSB s-a impiedicat de Dunarea Calarasi, obtinand doar o remiza, acum e randul sa o intalneasca pe Hermannstadt, cealalta nou-promovata. In tur FCSB s-a impus cu 3-1, dupa ce fusese condusa. In vederea acestei partide, casa de pariuri Sportingbet vine cu o promotie conform careia ti se ofera cota 50.0 pentru orice rezultat final (1X2) ai plasa.


Profita acum de promotie si deschide-ti cont >>>Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie   daca iti vei crea cont la Sportingbet pana la ora meciului (luni, 20:00) de pe unul din linkurile acestui articol. Depune apoi minim 50 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul oricarei echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in duelul dintre FCSB si Hermannstadt. Miza maxima care se ia in considerare in vederea cotei marite este 4 lei, daca vei plasa mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.42 pentru succesul FCSB, 8.1 pentru cel al lui Hermannstadt si 4.25 pentru o remiza.


Despre recompensa

Cota 50 pentru rezultatul final in FCSB vs Hermannstadt inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei obtine 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (5.68 lei, 17 lei sau 32.4 lei) il vei primi cash instant,pe cand restul ti se va credita, tot instant, sub forma de freebet. In  termen de 72 ore trebuie plasat freebetul pe orice sport si la orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana luni, ora 20:00, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final in meciul dintre FCSB si Hermannstadt
  • Daca pariul va fi “verde” vei obtine cash instant castigul conform cotei marite, pe cand restul ti se va credita ca freebet tot instant
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul


Profita acum de promotie si deschide-ti cont >>>