Cota 50 pentru rezultatul final in Arsenal vs Everton

Etapa cu numarul 6 din Premier League se va incheia cu partida dintre Arsenal si Everton. Diferenta dintre cele doua in clasament este de 3 puncte si de doua goluri in plus marcate de Arsenal. Sezonul trecut Everton a primit 10 goluri de la Arsenal, marcand 3. Cu siguranta vor fi multi care vor paria pe acest meci, ocazie prin care casa de pariuri Netbet ofera cota 50 pentru rezultatul final in meciul dintre Arsenal si Everton.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora partidei (duminica, 18:00) introducand codul “COTA50”. Depune apoi minim 50 lei, insa ai grija sa nu o faci prin portofele virtuale precum Skrill, Neteller, Paysafecard sau Smith&Smith. Dupa efectuarea acestor actiuni plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul unei echipe sau pe o remiza in meciul dintre Arsenal si Everton. Cel mult 10 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.42 pentru victoria gazdelor, 5.05 pentru un rezultat de egalitate si 7.00 pentru succesul oaspetilor.


Despre recompensa

In cazul in care pariul plasat de tine este “verde”, iar tu ai profitat  din plin, pariind 10 lei, cota 50 pentru rezultatul final in Arsenal vs Everton inseamna ca vei primi 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (14.2 lei, 50.5 lei sau 70 lei) il vei obtine cash imediat, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat de 4 ori la o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Nu se iau in calcul la rulaj pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar nici cele tip Handicap sau Under/Over. In schimb, pe biletele multiple poti plasa ce selectie doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana la 23 septembrie, ora 18:00, folosind codul “COTA50”
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei, insa nu prin metode electronice
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final (1X2) al meciului dintre Arsenal si Everton
  • Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” castigul conform cotei de pe site il vei primi cash imediat, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 4 ori la o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare,  daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Vor repeta “tunarii” performanta de sezonul trecut? >>>