Cota 50 pentru minim 3 goluri in Girona-Real Madrid

In cele doua meciuri din editia trecuta dintre Girona si Real Madrid am avut parte de spectacol, inscriindu-se un total de 12 goluri. Acum ne asteptam la o intalnire directa la fel de spectaculoasa, in care scorul va fi deschis inca din primele minute. Daca esti de parere ca vom vedea multe reusite in meciul de diseara, nu rata promotia casei de pariuri Netbet, care ofera cota 50 pentru minim 3 goluri in Girona-Real Madrid.


5b81c44e2eaf6_1535231054.jpg

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora partidei (duminica, 23:15) introducand codul “COTA50”, dupa care vei efectua un depozit, insa nu prin intermediul portofelelor electronice, cum ar fi Skrill, Neteller, Paysafecard sau Smith&Smith. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca in partida dintre Girona si Real Madrid vor fi marcate cel putin 3 goluri. Maxim 10 lei se iau in considerare in vederea acestei cote marite, daca vei paria o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.47.


Despre recompensa

In cazul in care se vor marca trei sau mai multe goluri in duelul Girona vs Real Madrid, iar tu ai profitat la maxim de promotie, pariind 10 lei, vei castiga 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (14.7 lei) ti se va credita imediat cash, in vreme ce restul de 485.3 lei il vei primi sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. De 4 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana duminica, ora 23:15 introducand codul “COTA50”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin portofelele electronice
  • Plaseaza un prim pariu conform caruia vor fi marcate peste 2.5 goluri in partida dintre Girona si Real Madrid
  • Maxim 10 lei se au in calcul la cota marita
  • Daca se marcheaza minim 3 goluri castigul conform cotei marite il vei primi cash instant, in vreme ce restul pana la maxim 500 lei ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 4 ori in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Ambele partide dintre cele doua au avut minim trei reusite >>>