Cota 50 pentru Cavani sa inscrie in PSG vs Toulouse

Dupa 13 etape scurse in Ligue 1 PSG merge perfect, obtinand tot atatea victorii, marcand deja 45 goluri, primind 7. Distanta fata de ocupanta locului secund este de 13 puncte, asadar putem spune ca deja cunoastem campioana acestui sezon de Ligue 1. Parizienii au nu mai putin de 3 jucatori in top 4 al clasamentului golgheterilor. Unul dintre ei este Edinson Cavani, uruguayanul inscriind de 8 ori pana acum. La casa de pariuri Netbet ti se ofera cota 50.0 pentru ca jucatorul din America de Sud sa inscrie si in acest meci.


Profita de cota mult marita oferita de Netbet >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora partidei (sambata, 18:00) utilizand codul „COTA50”, dupa care vei efectua un depozit de minim 50 lei, insa nu prin metode electronice, cum ar fi Skrill, Neteller, Paysafecard sau Smith&Smith. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Edinson Cavani va marca in partida de pe teren propriu cu Toulouse. Cel mult 10 lei se au in vedere la aceasta cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.33.


Despre recompensa

Beneficiezi de cota 50 pentru Cavani sa inscrie in PSG vs Toulouse, in cazul in care uruguayanul va marca, iar tu vei profita la maxim de promotie, mizand 10 lei, urmand a castiga 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (13.3 lei) se va credita cash instant, in vreme ce restul de 486.7 lei il vei obtine sub forma de bonus in maxim 3 zile lucratoare. Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se vor lua in calcul la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, ora 18:00, introducand codul „COTA50”
  • Depune minim 50 lei, insa nu prin metode electronice
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Edinson Cavani va marca in meciul dintre PSG si Toulouse
  • Cel mult 10 lei se vor calcula in vederea cotei marite
  • Daca uruguayanul va marca ti se va credita cash instant castigul conform cotei normale, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa il primesti ca bonus in maxim 3 zile lucratoare
  • Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Profita de cota mult marita oferita de Netbet >>>