Cota 50 ca Messi sa inscrie cu Real Sociedad

Dupa ce a facut show etapa trecuta cu Huesca, pe care a demolat-o cu scorul de 8-2, acum Barcelona va juca in deplasare cu Real Sociedad, intr-o partida care cu siguranta va fi mai dificila. Lionel Messi a inscris 4 goluri in cele 3 runde de La Liga, marcand 4 goluri in precedentele 4 intalniri directe de campionat. Cota ca si acum sa inscrie in poarta celor de la Real Sociedad este 50.0. Asta doar la casa de pariuri Netbet, care o ofera doar noilor inregistrati.


5b9b59eae9528_1536907754.jpg

Ce trebuie sa fac?

Creeaza-ti cont la Netbet pana la ora partidei (sambata, 17:15) introducand codul “COTA50”, dupa care depune minim 50 lei, insa nu prin portofele virtuale, cum ar fi Skrill, Neteller, Paysafecard sau Smith&Smith. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia Messi va marca oricand in meciul dintre Real Sociedad si Barcelona. Cel mult 10 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.5.


Despre recompensa

Ai cota 50 ca Messi sa inscrie cu Real Sociedad, in cazul in care argentinianul va marca, iar tu ai pariat 10 lei, urmand sa primesti 500 lei. Astfel, ti se va credita cash instant castigul conform cotei marite (15 lei), pentru ca restul de 485 lei sa il obtii sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie plasat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele simple tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, ora 17:15, introducand codul “COTA50”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin portofelele electronice
  • Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca Messi va marca in meciul dintre Real Sociedad si Barcelona
  • Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Messi va inscrie castigul conform cotei de pe site se va credita cash instant, in vreme ce restul il vei primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore
  • Pe o cota minima de 1.6 trebuie plasat bonusul in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Messi se afla intr-o forma foarte buna >>>