Cota 5 ca Barcelona sa obtina victoria cu Eibar

Barcelona vine dupa doi pasi gresiti in La Liga, lucru care s-a mai intamplat o singura data in acest sezon. Dupa acele remize catalanii obtineau 4 victorii fara sa primeasca gol, printre adversare numindu-se Real Madrid si Villarreal. Oare asa se va intampla si acum, impotriva unei echipe neinvinsa de 4 etape? Casa de pariuri Betfair opineaza ca da, in acest sens oferind cota 5 ca Barcelona sa obtina victoria cu Eibar.


5a873e0f1e01a_1518812687.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili doar utilizatorii care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului (sambata, 17:15), utilizand codul ZFBNAX. Dupa inregistrare efectueaza un depozit pentru a putea plasa un prim pariu pre-live pe victoria Barcelonei in deplasarea cu Eibar. Pariul trebuie plasat de pe piata Sportsbook, pentru cota marita calculandu-se maxim 50 lei. Daca vei plasa o miza mai mare, diferenta se va calcula la cota normala, care in acest moment este 1.47.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune in partida cu Eibar si vei profita la maxim de promotie, mizand 50 lei, in cont ti se vor credita 250 lei. Astfel, castigul conform cotei marite (73.5 lei) il vei primi cash, in vreme ce restul de 176.5 lei va fi creditat sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat tot pe piata Sportsbook, in termen de 30 zile de la creditare, pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat


·         Inregistreaza-te pana sambata la ora 17:15 la Betfair utilizand codul ZFBNAX

·         Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Barcelonei in meciul cu Eibar

·         Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca Barcelona va triumfa vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la maxim 250 lei, sa se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore

·         In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2.


Nu rata o asemenea oportunitate