Cota 40 pentru victoria Barcelonei contra Sevillei

In etapa a noua din La Liga se vor intalni primele doua clasate. Este vorba despre Sevilla si Barcelona, formatii despartite de doar un punct. Partida se joaca pe Camp Nou, acolo unde catalanii s-au impus in ultimele 6 intalniri directe din campionat. Daca esti de parere ca se vor impune si acum ai ocazia de a paria pe succesul lor la cota 40.0, cota oferita de casa de pariuri Betfair.


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (sambata, 21:45) introducand codul ZFBNGC. Apoi plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Sevilla. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 40 pentru victoria Barcelonei contra Sevillei inseamna ca in cazul in care aceasta se va impune tu vei castiga 200 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 195 lei se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 21:45. Introducand codul ZFBNGC
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Sevilla
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza se va rambursa cash, in vreme  ce restul pana la maxim 200 lei il vei primi in maxim 24 ore sub forma de freebet
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook


Sanse destul de mari de a obtine freebetul >>>