Cota 35 pentru succesul Barcelonei cu Leganes

Runda trecuta catalanii au pierdut primele sale puncte din acest sezon de La Liga, obtinand doar o remiza cu 4 goluri pe teren propriu impotriva Gironei. Este adevarat, acestia au jucat in inferioritate numerica inca din prima repriza. Acum Barcelona va intalni “lanterna rosie” Leganes, fiind destul de greu de crezut ca aceasta va comite un nou pas gresit. Daca si tu esti de aceeasi parere te invit sa profiti de cota 35 pentru succesul Barcelonei cu Leganes, cota oferita de casa de pariuri Betfair, la care sunt eligibili noii utilizatori.


Ce trebuie sa fac?

Primul pas il consta in inregistrarea la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 21:00) utilizand codul ZFBNFU. Pasul al doilea il constituie efectuarea unui depozit, pentru ca in ultimul pas sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Leganes. Cel mult 5 lei se vor lua in considerare la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 35 pentru succesul Barcelonei cu Leganes inseamna ca in cazul foarte probabil in care Barcelona se va impune vei castiga 175 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 170 lei iti vor fi creditati in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 21:00, introducand codul ZFBNFU
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in meciul din La Liga cu Leganes
  • Cel mult 5 lei se au in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona va castiga miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la cel mult 175 lei ti se va credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Gazdele au acumulat doar un punct in 5 etape >>>