Cota 30.0 pentru victoria FCSB contra CFR Cluj

In urma duelului dintre FCSB si CFR Cluj, care va incepe sambata la 20:45, vom putea asista la schimbarea de lider in Liga I, diferenta dintre cele doua formatii fiind de doua puncte in favoarea celor de la CFR Cluj. FCSB detine de departe cea mai buna ofensiva din campionat, cu siguranta acest aspect facand multi pariori sa mizeze pe victoria lor. Casa de pariuri Betfair speculeaza acest lucru, oferind uimitoarea cota de 30.0 pentru ca elevii antrenati de Nicolae Dica sa se impuna in derby-ul impotriva ardelenilor.Ce trebuie sa fac?


Eligibila la promotie nu este toata lumea, ci doar cei care isi creeaza cont la Betfair pana sambata, la ora 20:45, utilizand codul ZFBNAS. Dupa inregistrare efectueaza un depozit pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB. Maxim 5 lei se iau in considerare la cota 30.0 pentru victoria FCSB contra CFR Cluj. Poti plasa o miza mai mare, insa diferenta se va calcula la cota normala, care in acest moment este 2.7.


Despre recompensa


In cazul in care FCSB se va impune, iar tu vei plasa 5 lei pe victoria ei, castigul conform cotei normale (13.5 lei) il vei primi imediat cash, iar restul (136.5 lei) ti se va credita sub forma unui freebet in maxim 24 ore. Insa daca, spre exemplu, vei paria 70 lei pe succesul FCSB, iar aceasta va invinge, vei primi 175 lei cash, freebetul nemaifiind acordat, avand in vedere ca ai depasit suma de 150 lei acordata pentru cota marita.


In cazul in care vei miza insa mai putin astfel incat sa primesti freebetul, acesta trebuie rulat in cel mult 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria FCSB, cel folosind freebetul trebuie si el plasat in piata Sportsbook.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata la 20:45 utilizand codul ZFBNAS

·         Plaseaza un pariu pre-live pe succesul FCSB in meciul cu CFR Cluj

·         Maxim 5 lei din miza se vor calcula la cota 30.0

·         Daca FCSB se va impune castigul conform cotei reale il vei primi cash, iar restul, pana la maxim 100 lei, sub forma de freebet

·         Acesta trebuie folosit in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe victoria FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate pe piata Sportsbook


Nu lasa sa-ti scape o cota atat de mare >>>