Cota 3 fotbal EURO 2024 15.06.2024

Salutare! Pe site-ul Legalbet.ro avem și vom avea analizele și ponturile pentru toate meciurile de la EURO 2024. În plus față de ele, eu vă voi da zilnic un pont de cota 3.

Fără prea mare analiză în cuvinte, deja au facut colegii mei asta aici,  voi încerca să găsesc o opțiune atractivă și argumentată pentru fiecare meci, care să aibă și o cotă valoroasă. Încep azi cu partida Ungaria - Elveția din Grupa A, unde locul întâi va fi ocupat, probabil, de Germania.

Elveția nu a reușit să câștige grupa în preliminariile CE 2024, însă are jucători de mare valoare, doar portarul Gregor Kobel de la Borussia Dortmund și stoperul Manuel Akanji de la Manchester City fiind cotați împreună la 85 milioane de euro. "Nati" a ajuns la EURO 2016 în sferturile de finală, după ce a scos Franța în optimi, însă nu a putut trece de Spania.

Ungaria a fost din 1986 o națională mediocră, însă s-a investit foarte mult în infrastructură și academii de fotbal și încet-încet va reveni în prim plan. "Nemzeti Tizenegy" s-a calificat la EURO 2016 și 2020 iar acum a ajuns la turneul final câștigând o grupă cu Serbia. Vedeta maghiarilor este Dominik Szoboszlai de la FC Liverpool, cotat la 75 milioane de euro.

La un turneu final este foarte important ca primul meci să nu fie pierdut. Atât ungurii, cât și elvețienii vor juca cu Germania, unde teoretic nu vor lua punct. Scoția e un adversar de bătut, astfel că mă gândesc că Ungaria și Elveția vor cădea la pace. În concluzie, voi paria că meciul se va termina la egalitate.

► Pronostic

► Ungaria - Elveția: X, cota 3.25

► Cota 3 finală: 3.25

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi şi bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.