Cota 3 din 4 martie 2017

Fotbal, Premier League: Manchester United - Bournemouth (14:30)


In general nu plasez pariuri din Premier League, acolo orice buturuga mica putand sa rastoarne carul mare. Nu cred insa ca va fi cazul si in meciul care va deschide etapa cu numarul 27. Din cele 7 partide disputate in februarie, Manchester United a obtinut 6 victorii si o remiza, primind 3 goluri, dintre care doua etapa trecuta de la Southampton. In acest moment Manchester United se afla pe pozitia a sasea, avand doar 5 puncte in spatele celei de-a doua, dar si un meci in minus.

Bournemouth ocupa locul 14, venind dupa 4 infrangeri in Premier League, marcand 4 goluri, primind 12. Din ultimele 7 deplasari din campionat, echipa a suferit 6 infrangeri. In tur Bournemouth era invinsa cu 1-3 de Manchester United, acelasi scor inregistrandu-se si sezonul trecut pe Old Trafford. Asadar, imi vine greu sa cred ca ''diavolii'' nu se vor impune in aceasta partida, avand in vedere forma celor doua formatii.

Pont Manchester United - Bournemouth: Manchester United castiga (external linkLink-uri externe interzise)
 

Fotbal, Austria: Sturm Graz - Altach (17:00)

 
Etapa cu numarul 24 din prima liga a Austriei va debuta cu partida dintre Sturm Graz si Altach. Ce ne-a atras atentia in mod special este ca Altach, aflata in acest moment pe locul 4, nu a obtinut nici macar un punct in cele 3 etape scurse de la reinceperea campionatului, marcand un singur gol. Asta in conditiile in care doua dintre adversare se afla in subsolul clasamentului.

De partea cealalta, Altach, aflata pe pozitia secunda, va egala la puncte liderul Salzburg cu o victorie maine. In cele 3 etape scurse de la restartul campionatului, Altach a obtinut o victorie, o remiza, suferind o infrangere. Runda trecuta aceasta o invingea in deplasare pe Austria Viena cu 3-1. Aceeasi echipa invinsa atunci de Altach se impunea in urma cu doua runde in urma in deplasarea cu Sturm Graz, scor 4-0.

Avand in vedere ultimele rezultate, am miza pe o victorie a oaspetilor, insa pentru a fi mai prudenti vom paria pe faptul ca gazdele nu vor invinge. De altfel, Altach a suferit o singura infrangere in precedentele 7 deplasari din campionat.

Pont Sturm Graz - Altach:  Egal sau Altach (external linkLink-uri externe interzise)

 

Fotbal, Ligue 1: Dijon - Nice (21:00)


Una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei cu numarul 28 din Ligue 1 se va desfasura intre Dijon si Nice. Asta conform caselor de pariuri, fiindca in realitate Nice se afla pe 3 in clasament, iar Dijon pe 18. Mai mult, Dijon a suferit 4 infrangeri in ultimele 5 meciuri din campionat.

In schimb, Nice vine dupa doua victorii si cu inca una maine ar egala la puncte liderul Monaco. In deplasari insa, Nice nu merge foarte bine, obtinand o victorie, 3 remize, suferind o infrangere in ultimele 5 astfel de partide din campionat. In tur Nice a invins-o cu scorul de 2-1 pe Dijon. In mod normal si acum ar trebui sa invinga, insa parcursul ei in deplasare ma determina sa ma temperez putin.

Pont Dijon - Nice: Egal sau Nice (external linkLink-uri externe interzise)