Cota 25 pentru minim un gol in Lazio vs FCSB

FCSB nu va avea o misiune facila joi seara, in mansa a doua a saisprezecimilor Europa League, dupa rezultatul din tur cu siguranta lazialii napustindu-se spre poarta aparata de Vlad, pentru a incerca sa deschida scorul cat mai repede. Indiferent daca esti de parere ca Lazio va marca prima sau ca FCSB va face asta, casa de pariuri Sportingbet iti ofera o super-promotie si anume cota 25 pentru minim un gol in Lazio vs FCSB.Ce trebuie sa fac?


Pentru a participa la promotie trebuie sa te inregistrezi la Sportingbet pana la ora meciului (joi, 20:00). Efectueaza apoi un depozit, insa ai grijja sa nu depui prin Skrill sau Neteller, caci nu vei fi eligibil la promotie. Misiunea principala consta in plasarea unui pariu pre-live si singur pe bilet pe selectia conform careia se va marca minim un gol in meciul dintre Lazio si FCSB. Maxim 10 lei se calculeaza la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota normala de pe site, care in acest moment este 1.03.


Despre recompensa


In cazul extrem de probabil in care se va marca, iar tu ai mizat 10 lei pe aceasta selectie, vei primi 250 lei. Mai precis, castigul conform cotei normale (10.3 lei) se va credita cash instant, in vreme ce restul (239.7 lei) il vei primi sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului. Timp de 3 zile de la creditare este disponibil freebetul, neexistand vreo restrictie in privinta lui.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Sportingbet pana joi, la ora 20:00

·         Depozitele efectuate prin Skrill si Neteller nu se califica pentru promotie

·         Plaseaza un pariu pre-live pe faptul  ca vor fi marcate peste 0.5 goluri in meciul dintre Lazio si FCSB

·         Daca se va marca minim un gol ti se va credita cash castigul conform cotei reale, in vreme ce restul, pana la cel mult 250 lei, ii vei primi sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului  

·         Freebetul trebuie utilizat in maxim 3 zile de la creditare


Cel mai usor de castigat promotie este aici