Cota 25 pentru minim un gol in Dinamo vs FCSB

In acest weekend se va disputa Derby de Romania, cu o victorie in fata celor de la FCSB dinamovistii fiind foarte aproape de calificarea in play-off. Daca o cota de 25.0 in acest derby o intalnim pentru ca in prima repriza sa fie marcate mai mult de 3.5 goluri, lucru destul de improbabil, casa de pariuri external linkLink-uri externe interzise va propune un pariu care are mult mai multe sanse de reusita, la aceeasi cota. Este vorba despre cota 25 pentru minim un gol in Dinamo vs FCSB, ceea ce s-a intamplat in ultimele 10 intalniri directe.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


Promotia este destinata celor ce nu au cont la Sportingbet si isi vor crea unul pana duminica, ora 20:45. Apoi nu trebuie decat sa plasezi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca in meciul dintre Dinamo si FCSB se vor marca peste 0.5 goluri. Maxim 10 lei se vor calcula la cota marita. De punctat ca daca ai efefctuat un depozit prin Skrill sau Neteller nu te vei califica la promotie. Poti miza mai mult de 10 lei, diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.1.


Despre recompensa


In cazul in care se va marca minim un gol in meciul dintre Dinamo si FCSB, iar tu ai profitat la maxim de oferta, pariind 10 lei, vei primi 250 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (11 lei) se va credita cash, in vreme ce restul il vei primi sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului. Freebetul este disponibil timp de 3 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice pariu, la orice cota. Tine insa minte ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Depozitele efectuate prin Skrill si Neteller nu sunt eligibile la promotie

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul  ca vor fi marcate peste 0.5 goluri in meciul dintre Dinamo si FCSB

·         In cazul unui pariu “verde” ti se va credita cash castigul conform cotei reale, in vreme ce restul, pana la cel mult 250 lei, ii vei primi sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului  

·         Freebetul trebuie folosit in maxim 3 zile de la creditare


external linkLink-uri externe interzise