Cota 20 ca FCSB sa avanseze in optimile Europa League

Meciul din Europa League care starneste interes pentru majoritatea suporterilor romani se va desfasura joi, incepand cu ora 20:00, intre Lazio si FCSB. In prima mansa, care a avut loc in urma cu o saptamana, FCSB s-a impus cu 1-0, scopul principal in meciul de pe Olimpico fiind sa marcheze cel putin o data. Printre cei care cred in calificarea celor de la FCSB in optimile competitiei se numara casa de pariuri Fortuna, care ofera cota marita 20.0 pentru ca reprezentanta noastra sa mearga mai departe.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care se vor inregistra pana la ora meciului. Ai grija sa te inregistrezi de pe unul din linkurile de mai jos, altfel nefiind eligibil. Apoi trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe calificarea FCSB in optimile Europa League. Cel mult 25 lei se califica in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 2.1.


Despre recompense


Drept consecinta pentru aceasta cota 20 ca FCSB sa avanseze in optimile Europa League castigul conform cotei normale il vei primi instant cash, in vreme ce restul ti se va credita in maxim 96 ore sub forma de bonus. Prin urmare, daca ai pariat 50 lei, iar FCSB se va califica, vei primi 105 lei cash si 395 lei bonus. In cazul in care pariul este pierdut primesti o rambursare de 100%, pana la 300 lei (bonusul de bun-venit). Astfel, daca vei miza 300 lei, iar FCSB se va califica, vei primi 630 lei cash, nemaifiind eligibil la freebet, deoarece suma castigata a depasit 500 lei. 


Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5, pe pariuri simple sau bilete multiple, indiferent daca FCSB se va califica sau nu in optimile Europa League. Daca pariul este castigator bonusul este valabil timp de 7 zile, iar daca nu este castigator timp de 30 zile.


Rezumat·         Inregistreaza-te la Fortuna pana joi, la ora 20:00

·         Plaseaza un pariu conform caruia FCSB se va califica in optimile Europa League

·         Maxim 25 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca pariul este castigator vei castiga maxim 500 lei conform cotei marite

·         Daca nu va fi castigator ti se va rambursa miza, pana la 300 lei

·         Bonusul, fie ca pariul este castigator sau nu, trebuie pariat de 5 ori pe cote minime de 1.5


Speculeaza la maxim promotia, pariind 300 lei