Cota 2 din 8 aprilie 2017


Fotbal,  Liga Sagres: Pacos Ferreira – Arouca (18:00)


Pacos Ferreira si Arouca sunt vecine de clasament, aflandu-se la egalitate de puncte in cea de-a doua parte a sa, insa, teoretic, sunt scapate de grijile retrogradarii. Pacos are nu mai putin de 4 rezultate de egalitate in ultimele 5 etape, in meciul de weekendul trecut fiind invinsa de Chaves cu 0-1. In acest interval Pacos nu a marcat decat un gol. Trei victorii, trei remize si o infrangere este bilantul lui Pacos in precedentele 7 partide de pe teren propriu, in 6 dintre ele inscriind o singura echipa.
 
Arouca vine dupa 7 infrangeri, interval in care a marcat 4 goluri, primind 19. In ultimele 4 deplasari aceasta nu a acumulat niciun punct, in 3 dintre meciuri primind cate 3 goluri, iar in celalalt doua. In tur Arouca se impunea in fata lui Pacos Ferreira cu 1-0. In niciuna  din ultimele 3 intalniri directe cu Pacos ca gazda Arouca nu s-a impus si sunt aproape convins ca nu o va face nici azi.
 
Pont Pacos Ferreira – Arouca: Pacos Ferreira sau egal (1.29)
 

Fotbal, Premier League: Bournemouth – Chelsea (19:30)


In aceasta runda liderul Chelsea va avea o misiune usoara la prima vedere, deplasandu-se pe terenul celor de la Bournemouth. Doua victorii si 3 remize a obtinut Bournemouth in ultimele 5 runde, astfel privind cu o mai mare lejeritate finalul de campionat. In precedenta runda Bournemouth a obtinut o remiza cu  4 goluri pe Anfield in fata lui Liverpool. Doua victorii, doua remize si doua infrangeri este bilantul lui Bournemouth in precedentele 6 partide de pe teren propriu.
 
Chelsea a obtinut 4 victorii in precedentele 5 etape, singura infrangere venind in cea mai recenta partida de pe teren propriu, in fata lui Crystal Palace. Trei din cele 4 victorii au venit la doar un gol diferenta, cealalta fiind la doua goluri diferenta. Trei victorii, doua remize si o infrangere este bilantul ‘’albastriilor’’ in precedentele 6 deplasari din Premier  League, ultima victorie venind cu mari emotii in fata lui Stoke.
 
In tur Chelsea o invingea pe Bournemouth cu 3-0, un gol venind din penalty, altul fiind un autogol venit in ultimul minut al partidei. Sezonul trecut Bournemouth era invinsa cu 1-4 pe teren propriu, insa forma curenta a lui Bournemouth ma face sa cred ca acum nu va fi invinsa la mai mult de doua goluri.
 
Pont Bournemouth – Chelsea: Bournemouth (+2; miza returnata daca Chelsea invinge la doua goluri diferenta): 1.24
 

Fotbal, Ligue 1: Dijon – Bastia (21:00)


Cu 7 etape pana la finalul campionatului din Ligue 1 lupta pentru evitarea retrogradarii este foarte stransa. Bastia se afla pe ultimul loc, insa la doar 4 puncte in spatele adversarei de azi, care ocupa locul 17. Dijon a obtinut doua puncte din precedentele 6 etape, in ultimele 4 runde inregistrandu-se maxim doua reusite. Trei infrangeri a suferit Dijon in cele mai recente 4 runde de pe teren propriu, adversare fiind insa PSG, Nice si Saint-Etienne.
 
Bastia vine dupa 3 infrangeri in care nu a marcat nici macar o data, primind 5 goluri doar de la Guingamp. In precedentele doua partide a fost invinsa de Metz si Lille doar cu 0-1. Din ultimele 7 deplasari Bastia a suferit tot atatea infrangeri, marcand doar doua goluri, primind 23. In 5 din ultimele 6 astfel de partide oaspetii au terminat in inferioritate numerica.
 
In tur Bastia si Dijon inregistrau o remiza alba, in vreme ce in ultima intalnire directa cu Dijon ca gazda, care a avut loc in 2009, aceasta se impunea cu 1-0. Avand in vedere forma proasta a celor doua, mai ales a oaspetilor, opinam ca si acum vor fi maxim trei reusite.
 
Pont Dijon – Bastia: sub 3.5 goluri (1.26)