Cota 2 din 1 aprilie 2017


Fotbal, Serie A: AS Roma – Empoli (21:45)


AS Roma se afla pe locul al doilea, la 8 puncte in spatele liderului Juventus. In aceasta etapa insa ‘’Batrana Doamna’’ va avea un meci greu in deplasare cu Napoli , astfel ca ‘’lupii’’ pot spera sa micsoreze din diferenta. Elevii antrenati de Luciano Spalletti au obtinut 6 victorii in precedentele 7 partide din campionat, singura infrangere venind pe teren propriu in fata lui Napoli. Acela a fost singurul esec din ultimele 17 partide din Serie A de pe propriul teren.
 
Empoli se afla pe locul 17 in campionat, venind dupa 6 infrangeri. Deocamdata, diferenta fata de formatia de pe pozitia 18 este destul de mare, insa daca Empoli va continua cu aceste rezultate nu as exclude sa fie ajunsa din urma. In ultimele 4 deplasari Empoli a suferit tot atatea infrangeri, mereu la cel putin doua goluri diferenta,  inscriind un singur gol, primind 12.
 
In tur Empoli si AS Roma inregistrau o remiza alba. In ultima intalnire directa de pe Olimpico ‘’lupii’’ se impuneau cu 3-1. Formatia din capitala a obtinut 6 victorii si o remiza in precedentele 7 dueluri de pe Olimpico. La forma de moment pe care o au cele doua, sunt aproape convins ca gazdele vor invinge la mai mult de un gol diferenta.
 
Pont AS Roma – Empoli: AS Roma (-1.5): 1.56
 

Fotbal, La Liga: Malaga – Atletico Madrid (21:45)


Ultimul meci al zilei in La Liga se va desfasura intre Malaga si Atletico Madrid, formatii care au obiective diferite. Dupa 28 etape, ‘’plapumarii’’ se afla pe pozitia a patra, la doua puncte in spatele celor de la Sevilla, in vreme ce Malaga ocupa locul 15, la 5 puncte fata de retrogradarea directa.
 
Atletico Madrid vine dupa 3 victorii in La Liga, adversare fiind Valencia, Granada si Sevilla. Pe  Valencia si Sevilla le-a invins cu 3-1, iar pe Granada cu 1-0. Trei victorii si 3 remize a obtinut trupa lui Diego Simeone in ultimele 6 deplasari din campionat. De cealalta parte, Malaga a realizat un singur punct in ultimele 5 meciuri, punct venit in chiar ultima runda in deplasare cu Leganes. O victorie si 4 infrangeri este bilantul Malagai in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu.
 
In tur Atletico Madrid o invingea pe Malaga cu 4-2, scorul fiind 3-1 pana in pauza. In ultima intalnire directa cu Malaga pe teren propriu insa, aceasta se impunea cu 1-0, iar in urma cu doua sezoane se inregistra o remiza cu 4 goluri. Avand in vedere forma foarte slaba a Malagai, voi plasa un pariu pe faptul ca oaspetii nu vor pierde.
 
Pont Malaga – Atletico Madrid: Atletico Madrid (DNB – miza rambursata la egal): 1.33