Cota 2 - 9 Noiembrie 2018

Liga inferioara din Olanda vine in intampinarea noastra cu o oferta interesanta, Eerste Divisie fiind liga de unde am selectat cele doua evenimente ce alcatuiesc cota 2 din 9 Noiembrie.Roda - Helmond (Ora 21:00)

Diferenta de atitudine dintre cele doua echipe se vede si prin prisma clasamentului, Roda se afla pe loc de playoff, in timp ce Helmond este pe 18, golaverajul facand diferenta intre ea si ultima clasata. Gazdele au reusit in etapa trecuta sa o invinga pe ultima clasata, diferenta de valoare dintre ele a fost evidenta, deoarece formatia din Kerkrade a inscris atunci cand si-a dorit, desi a fost la limita, a controlat jocul in totalitate. La fel, astept o replica solida din partea Rodei, echipa care este inca neinvinsa in jocurile contra lui Helmond.Sparta Rotterdam - Jong Utrecht (Ora 21:00)

Diferenta mare intre cele doua echipe, se vor duela prima si ultima clasata, din start astept sa fie un scor pe masura. Formatia din Rotterdam este pe val, are un punct in fruntea clasamentului, in timp ce Jong Utrecht se lupta cu mediocritatea, fiind una dintre putinele echipele care inca nu au simtit gustul succesului jucand in deplasare, mereu pierzand la scor. Prea mare diferenta dintre cele doua echipe pentru a crede ca Sparta nu se poate impune inca din primele minute. Daca totul se joaca pe teren, astept o victorie la scor a gazdelor, venita inca de la pauza.