Cota 2 - 9 ianuarie 2018

Miercuri este o zi fara multe meciuri in fotbalul de mare clasa, motiv pentru care ne indreptam atentia spre alte sporturi, respectiv hocheiul pe gheata.

5c35ab33697a6_1547021107.png

Prostesov - Frydek-Mistek (Ora 19:00)

Daca gazdele se afla deja pe loc de playoff si se gandesc la ce vor face in fazele superioare, Frydek-Mistek inca priveste cu invidie la aceasta performanta, dar cu o aparare atat de usor de invins nu poate sa vada pozitiv ce se intampla in viitor. De altfel, Prostejov vine din postura de cea mai ofensiva echipa din Change Liga, cu 147 de goluri, ceea ce face ca trei dintre cei mai buni zece marcatori ai campionatului sa faca parte din lotul ei.


AZ Havirov - Usti (Ora 19:00)

In Change Liga deja lucrurile incep sa fie mult mai clare, AZ Havirov trge la playoff si momentan reuseste sa indeplineasca acest obiectiv, ocupand locul 6, cu sase lungimi mai multe decat prima de sub linie. Usti nu poate emite pretentii la ceva maret, este una dintre cele mai slabe echipe. Diferenta de valoare dintre ele s-a vazut deja de doua ori in acest sezon, Havirov a castigat cu 6-3 si 4-1, fiind a cincea victorie in meciurile directe.