Cota 2 - 8 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 a zilei de sâmbătă, 8 septembrie 2018, formată din două meciuri, Africa de Sud - Libia, din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni şi Belarus - San Marino, din Liga Naţiunilor.


► Africa de Sud - Libia (ora 16:00)


Echipa naţională a Africii de Sud a avut un debut excelent în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, câştigând pe 10 iunie 2017 cu scorul de 2-0 în deplasare cu principala candidată la locul 1, Nigeria. Golurile au fost marcate de Tokelo Rantie (54) şi Percy Tau (81). Echipa antrenată de Stuart Baxter va juca acum, acasă, cu Libia şi, normal, va face tot posibilul să obţină un nou succes. Pentru "Bafana Bafana" ar fi foarte important să obţină 6 puncte în meciurile cu libienii, pentru ca în meciul cu Nigeria de acasă, să-şi poată permite şi o remiză. Insulele Seychelles nu contează în Grupa E, unde probabil va fi învinsă la scor de toate echipele. Reprezentativa Libiei a câştigat, previzibil, meciul de pe teren propriu cu Insulele Seychelles, cu scorul de 5-1. Golurile au fost marcate de Anis Mohamed Saltou (23), Ahmed Benali (27 penalty), Hamdou Al Masri (45+1), Mohamed Zubya (66), Muaid Ellafi (84), respectiv Leroy Coralie (90+2). Echipa antrenată de Adel Amrouche a avut ghinionul de a ajunge într-o grupă cu Africa de Sud şi Nigeria, astfel că are şanse mici de a se califica la Cupa Africii, competiţie care va fi găzduită de Camerun în 2019. Ca să aibă o şansă măcar la locul 2, care este de baraj, "The Mediterranean Knights" vor trebui să obţină un punct la Durban. Jucătorii sud-africani sunt mult mai valoroşi, joacă acasă şi e de aşteptat să câştige meciul de sâmbătă. Campionatul Libiei va începe în weekend-ul următor, după ce a fost întrerupt mai mulţi ani, din cauza războiului civil. Libienii nu au meciuri oficiale şi sunt şi obosiţi, pentru că au avut de zburat de la Tripoli spre Cairo şi de acolo la Johannesburg.► Belarus - San Marino (ora 19:00)


Reprezentativele Belarusului şi a statului San Marino se vor întâlni în Liga Naţiunilor D, Grupa 2, într-un meci în care se pune doar problema scorului la care vor câştiga gazdele. Belarus a dezamăgit total în preliminariile CM 2018, unde a terminat pe ultimul loc în clasament cu 5 puncte, după Franţa 23 puncte, Suedia 19 puncte, Olanda 19 puncte, Bulgaria 13 puncte şi Luxemburg 6 puncte. Grupa a fost foarte dificilă, dar era de aşteptat ca bieloruşii să termine măcar deasupra Luxemburgului şi să producă o surpriză-două. San Marino continuă să fie "zero" în fotbal, unde este ciuca bătăilor. În preliminariile CM 2018, echipa naţională a statului San Marino a avut 10 înfrângeri în 10 meciuri şi un golaveraj de 2 la 51. San Marino a fost într-o grupă cu Germania, Irlanda de Nord, Cehia, Norvegia şi Azerbaidjan. În cele 10 meciuri jucate, "La Serenissima" au marcat doar cu Norvegia (1-4, deplasare) şi Azerbaidjan (1-5, deplasare). Acum echipa antrenată de Igor Kriushenko poate începe revenirea, pentru că va juca în Liga Naţiunilor D, Grupa 2, cu Moldova, Luxemburg şi San Marino. Rămâne de văzut dacă Belarus va termina pe locul întâi şi va promova în Liga Naţiunilor D, Grupa 1. În schimb, formaţia antrenată de Franco Varrella speră ca în Liga Naţiunilor să obţină o victorie sau un punct, mai ales că va juca cu adversari modeşti. În acest an "White Wings" au câştigat cu Azerbaidjan (1-0 deplasare) şi Slovenia (2-0 deplasare), au remizat cu Ungaria (1-1 acasă) şi au pierdut cu Finlanda (0-2 deplasare). San Marino a jucat şi ea două meciuri de verificare, fiind învinsă cu 4-0 de Italia U20 şi cu 2-0 de AC Cesena.🔴 Cotă totală: 3.06 Betano