Cota 2 - 8 Octombrie 2018

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 8 Octombrie 2018, formata din doua evenimente ce fac parte din doua evenimente din fotbal. In lipsa unei oferte am decis sa ma opresc la doua meciuri din prima liga de fotbal a Vietnamului.Hai Phong - Ha Noi FC (Ora 13:00)


Provenind dintr-o liga ce a fost infiintata in urma cu aproximativ 30 de ani, cele doua formati sunt diametral opuse ca valoare. Daca Hai Phong este formatia cu cei mai putini oameni legitimati, dar cu toate acestea lasa o impresie extraordinara, ocupand locul 6, cu 31 de puncte. Cu cel mai bun atac si una dintre cele mai sigure defensive, Ha Noi FC vine in postura de favorita, ea fiind echipa care a reusit in ultimele trei meciuri sa castige de fiecare data marcand cel putin doua goluri.


Una peste alta, as forta putin lucrurile si contra cotelor agentiilor de pariuri n-as da mare crezare unui meci spectaculos, asta din cauza ca deja sunt transate liniile, Hai Phong nu mai poate avansa suficient de mult, in timp ce Ha Noi este deja campioana incoronata, motivatia este zero, motiv pentru care nu astept sa vedem un joc spectaculos.
Da Hang - Than Quang Nihn (Ora 13:00)


Una dintre cele mai slabe echipe din acest sezon, Da Nang este si echipa care are a doua cea mai slaba aparare, ea fiind si formatia care a fost parte a celor mai spectaculoase meciuri avute acasa, 10 din cele 12 intalniri s-au incheiat cu cel putin trei goluri inscrise. De altfel, Than Quang Ninh nu s-a dat nici ea inapoi de la a juca destul de deschis, media golurilor inscrise in partidle in care ea a fost angrenata este de trei.


In lipsa unui obiectiv precis si cu putin timp inainte de a se trage cortina asupra campionatului, cele doua echipe ne-au oferit meciuri destul de spectaculoase, in principal Than Quang, care, in cinci din ultimele sase meciuri s-au inscris cel putin trei goluri, dar contributia si-au adus-o ambele echipe.