Cota 2 - 8 decembrie 2018

Seria de evenimente din fotbalul de Premier League ne aduce doua evenimente interesante, Bournemouth joaca impotriva lui Liverpool, iar United primeste vizita lui Fulham.


5c0b611cd7839_1544249628.png


Bournemouth - Liverpool (Ora 17:00)

Chiar daca Liverpool nu mai este o echipa atat de ofensiva cum ne-a obisnuit in alt sezon, Bournemouth este genul de echipa care nu da inapoi atunci cand are nevoie sa scoata puncte, in special in fata propriilor suporteri. Astept sa se repete istoria ultimelor cinci meciuri directe, iar numarul de goluri sa fie de cel putin trei, asta si pentru ca “ciresele” au dat gol in fata echipelor cu pretentii pe care le-a intalnit.Manchester United - Fulham (Ora 17:00)

Cu cifrele de partea ei, dar cu jocul deloc solid, astept sa vad din partea lui United mai multa determinare ca niciodata, si asta pentru ca intalneste echipa de pe ultimul loc. N-ai voie sa gresesti in fata unui asemenea adversar, cu toate ca Fulham este echipa care a inscris cele mai multe goluri dintre cele care se lupta sa evite retrogradarea, multe dintre ele apartinand sau l-au avut implicat si pe Aleksandr Mitrovic.