Cota 2 - 7 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vine cu recomandarea Cotei 2 din 7 Octombrie, formata din doua evenimente ce fac parte din fotbalul italian.AC Milan – Chievo (Ora 16:00)

Milanezii au facut un meci pe cinste in etapa trecuta, 4-1 a fost scorul meciului avut in deplasare, la Sassuolo. Seria victoriilor spectaculoase a continuat si in Europa League, Gattuso&Co. au revenit de la 0-1 la pauza si au trecut cu 3-1 contra celor de la Oylmpiakos. In acelasi timp, ambele infruntari avute de milanezi, pe “San Siro”, s-au terminat cu cel putin trei modificari de scor, iar Chievo este genul de echipa care intampina mari dificultati, ocupand ultimul loc, fara victorie si probabil o sa aiba motive sa se ingrijoreze asupra nivelului aratat.
Napoli – Sassuolo (Ora 19:00)

Victorioasa in meciul contra lui Liverpool, de la inceputul acestei saptamani, Napoli este dornica sa faca uitata infrangerea din derby-ul cu Juventus, care s-a disputat in etapa anterioara din Serie A. Astfel, astept ca Sassuolo sa fie victima perfecta pe care Insigne&CO. o cauta si sunt sanse mari sa se intample asta. De partea cealalta, Sassuolo are probleme contra echipelor care tind sa se califice pe locurile fruntare, a pierdut contra lui Juventus si Milan, insa, de fiecare data a inscris, ceea ce ma face sa cred ca napoletanii or sa fie nevoiti sa inscrie de cel putin doua ori pentru a se impune.