Cota 2 - 7 februarie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de joi, 7 februarie 2019, care vine de la meciurile Lazio Roma - FC Empoli (ora 21:30), din etapa a 23-a a campionatului Italiei, care va avea loc pe "Stadio Olimpico" din Roma şi EA Guingamp - Olympique Lyon (ora 22:00), din Cupa Franţei, care va avea loc pe "Stade de Roudourou" din Guingamp.


5c5a9cede1d47_1549442285.png

Lazio Roma - FC Empoli

După 22 etape disputate, echipa antrenată de Simone Inzaghi se află pe locul 6 în clasament, având 35 puncte. Bilanţul lui Lazio Roma a fost de 10 victorii, 5 egaluri şi 7 înfrângeri, golaveraj 31-25. Ultimele 3 rezultate din Serie A ale "Le Aquile" au fost 1-2 în deplasare cu SSC Napoli, 1-2 acasă cu Juventus Torino şi 1-0 în deplasare cu Frosinone Calcio. "Biancocelesti" au reuşit şi o calificare în semifinalele Cupei Italiei, după ce au eliminat-o în deplasare, 1-1, 4-3p pe Internazionale Milano.


După 22 etape disputate, echipa antrenată de Giuseppe Iachini se află pe locul 17 în clasament, având 18 puncte. Bilanţul lui FC Empoli a fost de 4 victorii, 6 egaluri şi 12 înfrângeri, golaveraj 27-44. Ultimele 3 rezultate din Serie A ale "Azzurri" au fost 2-2 în deplasare cu Cagliari Calcio, 1-3 acasă cu Genoa CFC şi 2-2 acasă cu Chievo Verona. În ultimele 7 etape disputate în Serie A, gruparea din Empoli a câştigat doar 2 puncte din 21 posibile.


Lazio Roma este pe un loc de Europa League, însă luptă pentru a se califica în Liga Campionilor, fiind la doar 1 punct de AC Milan, echipă clasată pe poziţia a 4-a, în timp ce FC Empoli trage tare pentru a se menţine în Serie A, fiind exact deasupra liniei retrogradării, cu 1 punct în plus faţă de FC Bologna. În tur, Lazio a învins-o pe Empoli cu 1-0 pe "Stadio Carlo Castellani" (Marco Parolo 47) şi în mod normal ar trebui să bifeze 3p şi pe "Stadio Olimpico".

EA Guingamp - Olympique Lyon

EA Guingamp s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Franţei după ce le-a eliminat cu 4-2 în deplasare pe Stade Pontivyen şi cu 2-1 după prelungiri, tot în deplasare, pe AS Nancy-Lorraine. Echipa antrenată de Jocelyn Gourvennec are un parcurs foarte slab în Ligue 1, însă a reuşit o performanţă notabilă şi în Cupa Ligii Franţei, unde a eliminat-o cu 2-2, 5-4p pe AS Monaco şi s-a calificat în finală, unde o va întâlni pe RC Strasbourg.


Olympique Lyon s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Franţei după ce le-a eliminat cu 2-0 în deplasare pe Bourges 18 Foot şi cu 2-0, tot în deplasare, pe Amiens SC. Echipa antrenată de Bruno Génésio, care luptă în Ligue 1 pentru a se califica din nou în Liga Campionilor, a fost eliminată din cealaltă competiţie internă, Cupa Ligii Franţei, în sferturile de finală, 1-2 acasă cu RC Strasbourg.


EA Guingamp este pe ultimul loc în Ligue 1, unde are doar 14 puncte după 22 de etape disputate. EAG este la 4 puncte de SM Caen, echipă care se află pe primul loc salvator, însă are rezultate mult mai bune în Cupa Franţei şi Cupa Ligii Franţei, unde joacă fără presiune. Olympique Lyon este pe locul 3 în Ligue 1 după 23 de etape disputate şi va lupta pentru a recupera diferenţa de 3 puncte faţă de Lille OSC, ca să termine pe locul 2. OL este favorită în Cupa Franţei şi vom paria că se va califica în sferturi.


► Pronosticuri


► Lazio Roma - FC Empoli: 1 & peste 1,5 goluri, cota 1.50


► EA Guingamp - Olympique Lyon: se califică OL, cota 1.35