Cota 2 - 7 decembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 7 decembrie 2018, formata din doua evenimente ce fac parte din Eerste Divisie, liga a doua din Olanda.


5c0a1dab29bcc_1544166827.png


GO Ahead Eagles - Helmond (Ora 21:00)

Venita dupa doua infrangeri usturatoare, Go Ahead Eagles are norocul de a juca contra echipei de pe ultimul loc si implicit, cea mai slaba formatie din punct de vedere al ofensivei. Gazdele vor sa-si recapete prima pozitie, se afla pe locul al doilea, cu un punct mai putin decat Den Bosch, insa, interesant este statutul de echipa gazda pe care il are, avand si o linie de clasament formata din sase victorii, o remiza si o infrangere. Hemond are 0 in dreptul victoriilor obtinute in deplasare, si aproape de trei ori mai multe goluri primite.Jong Ajax - FC Oss (Ora 21:00)

Neavand voie sa promoveze pe prima scena a fotbalului din Olanda, Jong Ajax reuseste jocuri spectaculoase, recent a invins-o cu 5-2 pe Twente, o fosta prim divizionara. FC Oss a luat si ea cinci goluri in runda anterioara, 0-5 a aratat tabela in fata lui Roda Kerkrade. As spune ca sunt doua echipe care stiu foarte bine sa primeasca goluri, dar spre deosebire de acest lucru, atunci cand li se ofera ocazia, nu dau inapoi. In acest context, trebuie sa tinem cont ca “lancierii” au o medie de peste 3.5 goluri inscrise in mecurile in care ea a fost angrenata, 12 fiind numarul de meciuri in care s-au dat goluri peste medie, din 16 etape.