Cota 2 – 6 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din data de 6 Octombrie, formata din doua evenimente din Bundesliga, competitie unde Dortmund va juca contra lui Augsburg si Bayern o intalneste pe Borussia Monchengladbach.


Borussia Dortmund - Augsburg (Ora 16:30)

Cu punctaj maxim in grupele Champions League, Dortmund a reusit deja sa faca un meci spectaculos in aceasta saptamana, cand a trecut cu 3-0 de Monaco. Augsburg a avut mai mult timp liber si cred ca a avut timp sa puna la punct strategia, insa, sa nu uitam ca a luat gol in fiecare meci jucat, dar asta dupa ce a si inscris si ea. Aici as vrea sa ma rezum si sa cred ca putem avea un duel deschis pe “Signal Iduna Park”, unde gazdele joaca pentru a-si pastra pozitia 1 si cred ca pentru a face acest lucru au nevoie sa inscrie de cel putin doua ori. Augsburg a insris in ultimele sase meciuri disputate la Dortmund.




Bayern Munchen - Borussia Monchengladbach (Ora19:30)

Bavarezii continua sa-si dezamageasca fanii si sa piarda din nou puncte importante intr-o competitie, dupa ce a facut 1-1 cu Ajax. A fost a treia partida la rand in care campioana din Bundesliga nu reuseste sa castige, asta dupa infrangerea din runda anterioara. Gladbach este o formatie care stie bine sa-si joace sansa, inscrie des, indiferent de deznodamant. De asemenea, a dat cel putin un gol in sase din ultimele sapte deplasari si asta s-a intamplat destul de repede, ceea ce a dat de multe ori tonul spectacolului.