Cota 2 – 6 Noiembrie 2018

Astazi avem o zi speciala, se vor disputa o parte dintre meciurile etapei cu numarul 4 din faza grupelor Champions League. Pentru cota 2 din 6 Noiembrie 2018 am ales doua evenimente importante in economia grupelor din care fac parte, Napoli vs PSG, implicit Tottenham vs PSV.


5be13f9c6892e_1541488540.png


Napoli vs PSG (Ora 22:00)

Inca neinvinsa in campionatul intern, unde are punctaj maxim, PSG sta foarte slab in grupele din Champions League, acolo unde este abia pe locul al treilea, cu 4 puncte, ceea ce inseamna ca nu isi permite sa piarda din nou puncte. Pe de alta parte, Napoli pe teren propriu a reusit sa o invinga si pe Liverpool, iar in Franta a luat un punct dupa ce a condus de doua ori. In conditiile de fata, in care ambele au nevoie de puncte, astept un meci cu goluri, din nou cel putin trei, asa cum s-a intamplat in toate meciurile jucate de PSG in acesata grupa.

 


Tottenham vs PSV (Ora 22:00)

Meci crucial pentru economia grupei din care cele doua fac parte, iar daca tinem cont ca sunt si echipe care fac spectacol, astept o replica pe masura si in plan ofensiv. Mai mult, lui Spurs i s-a refuzat si un gol in meciul din tur si asta cred ca nu o sa se mai repete pe teren si in cazul acesta, probabil o victorie cu cel putin doua goluri inscrise devine un rezultat plauzibil. Victoria uneia dintre ele face sa micsoreze diferenta de primele doua clasate, care se vor infrunta si ele in meci direct.