Cota 2 - 6 martie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de miercuri, 6 martie 2019, care vine de la meciurile Al-Jahra SC - Al-Nasr SC (ora 16:05), din etapa a 16-a a campionatului Kuweitului, care va avea loc pe stadionul "Mubarak Al-Aiar" din Al Jahra şi FK Partizan Belgrad - FK Radnički Niš (ora 19:00), din etapa a 25-a a campionatului Serbiei, care va avea loc pe stadionul "Partizan" din Belgrad.


Al-Jahra SC - Al-Nasr SC

Al-Jahra SC are un sezon slab, câştigând doar 3 meciuri în 15 etape, în care a mai avut 2 rezultate de egalitate. Echipa antrenată de sârbul Boris Bunjak este pe locul 7 în clasament, cu 11p şi se va lupta cu Al Tadhamon SC 10p, Al-Fahaheel FC 10p şi Al Tadhamon SC 10p, pentru a evita retrogradarea. În Kuwaiti Premier League echipele care vor termina sezonul pe locurile 9 şi 10, vor retrograda direct în liga secundă (nu există meciuri de baraj). "Sons of the Martyrs" au ca obiectiv să câştige meciul cu Al-Nasr SC, mai ales că în tur, pe stadionul "Ali Sabah Al-Salem", au pierdut cu scorul de 1-0. Al-Nasr SC are un sezon modest, fiind pe locul 6 în clasament, după 14 etape disputate, având 17p şi un meci mai puţin disputat cu Kuwait SC. Echipa antrenată de portughezul José Rachão nu are nicio şansă la cupele asiatice şi este la 6p şi 7p de ultimele 4 clasate. Pentru "Al Inabii" ar fi foarte important să câştige miercuri la Al Jahra, pentru că ar face 20p şi s-ar îndepărta decisiv de zona retrogradării. Ultimele 5 rezultate din Kuwaiti Premier League între Al-Jahra SC şi Al-Nasr SC, pe stadionul "Mubarak Al-Aiar", au fost 2-1, 1-1, 3-1, 1-2 şi 2-3.


FK Partizan Belgrad - FK Radnički Niš

FK Partizan Belgrad este pe locul 3 în Serbian SuperLiga, având 51p după 24 de etape disputate, după Steaua Roşie Belgrad 66p şi FK Radnički Niš 59p. Mai sunt de disputat 6 etape din sezonul regular, după care vor începe play-off şi play-out. Echipa antrenată de Zoran Mirković a câştigat în acest an 7p din 9 posibile. "Crno-beli" au câştigat cu 3-0 cu FK Backa şi Proleter Novi Sad, iar în ultima etapă au remizat pe "Marakana", 1-1 cu Steaua Roşie Belgrad. Eliminaţi de Beşiktaş din Europa League încă din play-off, ei nu aicio şansă la titlu, însă vor încerca să termine pe locul 2 şi să câştige Cupa Serbiei. FK Radnički Niš a avut 50p în sezonul regular din urmă cu un an, însă acum are deja 59p cu 6 etape înainte de final. Echipa antrenată de Nenad Lalatović este la 7p de lidera Steaua Roşie Belgrad, însă a început perfect anul, cu 3 victorii în 3 etape şi... speră la titlu, care se va decide în play-off. În 2019, "Real sa Nišave" le-a învins cu 2-0 pe FK Cukaricki, 1-0 pe FK Vojvodina şi cu 4-1 pe FK Radnik Surdulica. În tur, Radničk şi Partizan au terminat la egalitate, scor 2-2. Ultimele 5 rezultate din Serbian SuperLiga între Radnički şi Partizan, pe stadionul "Čair", au fost 0-0, 0-0, 1-1, 3-1 şi 3-1.► Pronosticuri


► Al-Jahra SC - Al-Nasr SC: GG , cota 1.71


► FK Partizan Belgrad - FK Radnički Niš: 1X, cota 1.23