Cota 2 - 6 ianuarie 2019

La Liga este singurul campionat tare care se desfasoara in acest sfarsit de saptamana si tot de acolo am selectat doua dueluri, ale granzilor Spaniei, Real Madrid & FC Barcelona, care par sa aiba doua meciuri usoare.Real Madrid - Real Sociedad (Ora 19:30)

Fara Gareth Bale, Asensio si Llorente, Real Madrid nu are voie sa cedeze puncte in fata lui Sociedad, o echipa care vine dupa patru infrangeri la rand. Situatia nu-i permite Realului sa abordeze  meciul cu atata lejeritate precum in urma cu doar cateva zile, cand a scos 2-2 cu Villarreal, dupa ce a fost egalata pe final de meci, cand a fost prea tarziu sa revina. Cred, totusi, ca nivelul la care bascii se prezinta este unul care lasa de dorit si victoria echipei gazda nu trebuie pusa la indoiala, ultimele noua meciuri directe de pe “Santiago Bernabeu” le-au revenit gazdelor.Getafe - Barcelona (Ora 21:45)

Blaugrana vrea sa se distanteze si mai mult in campionat, avand ocazia asta pentr ca locurile 2 si 3 se vor duela in meci direct. Nu o sa fie deloc usor, ambele echipe sunt neinvins de cel putin cinci meciuri oficiale si cred ca statutul de gazda pe care Getafe il are o sa o impulsioneze. Una peste alta, acord incredere unui eventual succes al Barcei, echipa care nu a mai pierdut din 2011 contra lui Getafe, cand aceasta juca in postura de gazda, reusind in tot acest timp cinci victorii si un meci nul.