Cota 2 - 6 decembrie 2018

O zi deloc fructuoasa in evenimente sportive, dar Liga 1 Betano ne ofera trei evenmente, insa, cel mai interesant se joaca la Chiajna, intre Concordia si CSU Craiova.


5c08c53ddcb1e_1544078653.png


Concordia Chiajna - CSU Craiova (Ora 20:00)

Problemele in plan ofensiv pe care echipa din Chiajna le are o vor trage in jos in meciul de joi seara, pentru ca urmeaza sa intalneasca o echipa ce stie foarte bine sa puna problema in fata unui asemenea adversar. De asemenea, situatia este una foarte simpla pentru ca sunt deja doua luni de la ultimul succes al formatiei ilfovenem timp in care a dat un singur gol in sase partide.


CSU Craiova este cu mult peste rivala ei, din punctul meu de vedere, acest lucru il arata cifrele, echipa este pe locul 4, cu patru puncte in spatele podiumului, dar are si un meci mai putin. Daca in tur s-a impus Chiajna, acela a fost un rezultat conjunctural, Donkor fiind atunci eliminat inca din prima jumatate a reprizei de debut.


Valoric, individual, CSU Craiova este peste ceea ce Concordia a aratat intreg sezonul, iar un singur gol marcat de olteni ar putea sa fie indeajuns pentru ca acestia sa plece cu toate punctele, avand in vedere problemele reale pe care Chiajna le are, atat prin prisma locului din clasament, cat si prin prisma golurilor inscrise.