Cota 2 - 5 Noiembrie 2018

Emiratele Arabe Unite vin la pachet cu o serie de meciuri ale etapei cu numarul 9, iar acolo se vor infrunta Al-Jazira - Al Wasl si Al-Fujairah - Al Wahda, meciuri din care speram sa obtinem profit.


Al Jazira - Al Wasl, ora 17:30

Neinvinsa pana in acest moment, Al-Jazira se afla pe locul al treilea, o pozitie pe care si-o merita din plin, avand in vedere ca are si unul dintre cele mai bune atacuri. Totusi, acasa golurile n-au contenit sa-si faca simtita prezenta, chiar daca are o singura victorie si alte trei remize. Al Wasl a inceput greoi sezonul, cu trei victorii din opt meciuri, dar nu a ezitat sa faca meciuri spectaculoase, unul dintre ele a avut loc in etapa trecuta, 6-3 a fos scorul meciului cu Al Fujairah.

Fiind echipe care nu se dau inapoi de la a juca spectaculos, astept sa vad acelasi nivel ridicat al jocului, in care golurile sa vina in mod natural, iar pana la fluierul de final sa asistam la cel putin trei modificari de scor.Al Fujairah - Al Wahda, ora 14:45

Plecata din start cu sansa a doua, Al Fujairah vine dupa o infrangere la scor, a fost 3-6 cu Al Wasl, in ceea ce a fost a zecea partida consecutiva in care s-au dat cel putin trei goluri si a noua in care si ea a inscris, cat si adversarul. Al Wahda are obiective inalte, vrea titlul, ceea ce nu se vede pana in acest moment. Cu toate astea, a iesit deja in relief prin simplul fapt ca are cel mai bun atac, fiind singura echipa ale caror meciuri s-au incheiat cu cel putin trei goluri, media fiind de 5.3 goluri.