Cota 2 - 5 ianuarie 2019

Lupta echipelor din Anglia a trecut acum intr-un alt plan, urmand ca astazi sa avem meciuri din cadrul FA Cup, de unde am selectat meciurile pentru cota 2 din 5 ianuarie 2019.Newcastle - Blackburn (Ora 19:30)

Rafa Benitez anunta ca vine cu o parte dintre cei mai buni jucatori, se stie foarte bine ca isi doreste sa mearga mai departe si are o ocazie tocmai buna, avand in vedere ca intalneste o echipa de liga secunda. Blackburn Rovers pe teren strain are probleme mari, nu a mai castigat de trei luni si nici nu pare ca sunt semne mai bune, drept pentru care inclin sa cred ca o sa puna mai mult accent pe ce se intampla in Championship. De altfel, ele s-au mai intalnit in FA Cup de-a lungul istoriei, mereu Newcastle a mers mai departe.Aston Villa - Swansea (Ora 17:00)

Meci dificil pentru ambele echipe, avand in vedere ca trag pentru a termina in play-off-ul Championship, lucru pe care mai mult si-l doreste Swansea. Villa nu joaca cu presiune, conducerea clubului nu a pus atat de mult accentul pe o revenire in prima liga, desi este evident ca se doreste acest lucru. Ele s-au intalnit deja in acest sezon de doua ori, de fiecare data s-a impus Aston Villa, cred ca si meciul din FA Cup o sa fie tot decis in favoarea lor, pentru simplu fapt ca vor juca acasa, galezii anuntand ca vor trimite o echipa mai mult formata din rezerve.