Cota 2 - 5 decembrie 2018

Am reusit sa obtinem din nou o cota 2 castigatoare, dar de data aceasta sunt meciuri la fel de spectaculoase, astfel, din nou m-am aplecat asupra doua partide din Premier League.Everton - Newcastle (Ora 21:45)

Desi a pierdut meciul pe care l-a avut contra lui Liverpool, in cel mai asteptat meci al anului pentru fanii lui Everton, revenirea pe “Goodison Park” este fix ceea ce ii trebuie dupa “Merseyside Derby”, deoarece acolo este intr-o forma excelenta, castigand precedentele patru jocuri. Pana meciul din runda anterioara, Newcastle venea dupa trei victorii, insa, West Ham a fost cea care a pus capat, castigand cu 3-0 in detrimentul “cotofenelor”. Una peste alta, Everton pe teren propriu este o echipa care pierde foarte greu, iar Newcastle si jocul oferit de aceasta nu cred ca se poate ridica inca la nivelul “caramelelor”.Tottenham - Southampton (Ora 22:00)

Totusi, ma astept sa puna presiune pe Southampton si sa o surclaseze la toate capitolele, cum s-a intamplat aproape de fiecare cand in ultimele sapte infruntari directe, cu echipa lui Pochettino in postura de gazda. Dincolo de asta, Soton are o singura victorie in sapte deplasari,