Cota 2 - 4 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 formata din doua evenimente ce apartin Europa League si aici m-am bazat pe forta lor ofensiva aratata in campionat.
Chelsea – MOL Vidi (Ora 22:00)


Asa cum au spus si colegii mei in avancronica partidei, Chelsea o sa odihneasca cativa jucatori in vederea meciului din campionat, dar chiar si asa are o banca de rezerve net peste ceea ce pot alinia uungurii si din acest motiv astept sa vad o formatia din Anglia cum se lupta sa castige puncte, cat si ppentru a bifa maximum de puncte dupa doua runde. MOL Vidi a spus clar ca si-a atins obiectivul, acest lucru a fost transmis prin vocea antrenorului, la conferinta de presa, deci ceea ce se intampla acum este un bonus. Ea si in meciul inaugural a luat bataie cu 2-0 de la BATE Borisov, asta in conditiile in care a jucat acasa.

Frankurt – Lazio (Ora 22:00)


Fiind formatii care se intalnesc dupa ce au castigat in prima runda, astept ca jocul acesta sa fie unul mai relaxat din toate punctele de vedere, sa nu se puna accent mare pe multe aspecte. In concordanta cu aceste lucruri, sa nu uitam ca Lazio este o formatie care constant marcheaza, la fel si FSV. Mai mult decat atat, nemtii sunt buni pe teren propriu, marcheaza si ei meci de meci. IN cele trei dueluri avute in aceasta postura, in Bundesliga, mereu s-a terminat cu goluri de ambele parti.