Cota 2 - 4 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 4 Noiembrie 2018, optand din doua partide de hochei din Europa, Germania, respectiv Austria.Nurnberg - Iserlohn (Ora 17:30)

Doua dintre echipele care se afla sub linia de playoff se afla in meci direct, dar din start va zic ca spectacolul trebuie sa fie la cote inalte. Iserlohn e echipa cu cel mai bun atac si cea mai slaba aparare, in timp ce nici Nurnberg nu se da inapoi, marcand deja 50 de goluri, o borna pe care nu foarte multe echipe au reusit sa o atinga. De altfel, sunt echipele in ale caror meciuri s-au dat cele mai multe goluri, peste 6.2 este media de goluri inscrise in partidele in care Nurnberg a fost angrenata, iar 7.6 in ceea ce o priveste pe Iserlohn.
Graz - Klagenfurt (Ora 18:30)

In etapa cu numarul 17 din EBEL are loc intalnirea in care Graz poate prelua sefia campionatului Austriei, ea aflandu-se la un punct in spatele Viennei, liderul la zi. Nu e deloc un meci usor, Klagenfurt este si ea pe val, reusind sa castige patru meciuri din ultimele cinci etape, la fel ca adversara ei. Totusi, Graz ete pe val, in ultimele doua meciuri s-a impus la 0, dar cel mai interesant meci a fost cel de acum cateva zile, incheiat cu 3-0 in fata liderului EBEL. Intr-adevar, sunt echipe pe val, dar trebuie sa recunoastem ca Graz nu intalneste cea mai spectaculoasa echipa, Klagenfurt are cea mai buna aparare. De altfel, in primul meci direct al sezonului a fost 2-2 in timpul regulamentar