Cota 2 - 4 iulie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de joi, 4 iulie 2019, care vine de la meciurile UE Engordany - SP La Fiorita (ora 20:30), care va avea loc pe "Andorra Football Federation stadiums" din Andorra şi NSÍ Runavík - Ballymena United (ora 21:00), care va avea loc pe "Runavík Stadium" din Runavík, din runda preliminară a Europa League.

UE Engordany - SP La Fiorita

Unió Esportiva Engordany a terminat pe locul 4 în Primera Divisió, având 33p, după FC Santa Coloma 54p, UE Sant Julià 53p şi Inter d'Escaldes 51p. "Guerrers" nu au fost implicaţi în lupta pentru titlu, însă au câştigat Cupa Andorrei, învingând-o în finală cu 2-0 pe FC Santa Coloma. Società Polisportiva La Fiorita s-a clasat pe primul loc în Campionato Sammarinese di Calcio, având 37p, fiind urmată de SP Tre Fiori 22p şi Folgore Calcio 22p. Cele două echipe au jucat în runda preliminară a Europa League, prima manşă, pe stadionul "Igor Crescentini", SP La Fiorita - UE Engordany 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Aarón Sánchez 31. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, Mirco Vassallo (87), la gazde, respectiv Deivis Hilário de Jesus Soares (86) la oaspeţi. În urmă cu un an, UE Engordany a jucat tot în runda preliminară a Europa League, unde a eliminat-o pe Folgore Calcio din San Marino, 2-1 acasă şi 1-1 în deplasare, după care a fost eliminată în turul I preliminar de Kairat Almaty, 0-3 acasă şi 1-7 deplasare. SP La Fiorita a jucat în sezonul trecut în runda preliminară a Ligii Campionilor, unde a fost eliminată de Lincoln Red Imps din Gibraltar, 0-2 deplasare, după care a ajuns în turul al-II-lea preliminar din Europa League, unde a fost eliminată de Spartaks Jūrmala din Letonia, 0-6 deplasare şi 0-3 acasă.

NSÍ Runavík - Ballymena United

NSÍ Runavík este pe locul 2 în clasamentul Betrideildin, având 32p după 14 etape disputate, după lidera Víkingur Gøta, care are 35p după 15 etape disputate. "Galben-negrii" au terminat anul trecut pe locul 2 în campionatul Insulelor Feroe, având 55p, după campioana Havnar Bóltfelag 73p. Ballymena United s-a clasat pe locul 2 în NIFL Premiership, având 75p, după Linfield Belfast 85p. Cele două echipe au jucat în runda preliminară a Europa League, prima manşă, pe stadionul "Ballymena Showgrounds", Ballymena United - NSÍ Runavík 2-0. Golurile "Sky Blues" au fost marcate de Leroy Millar (49) şi Jude Winchester (55). Nord-irlandezii au un avantaj de 2 goluri şi în mod normal nu au cum să rateze calificarea în turul I al Europa League. În urmă cu un an, NSÍ Runavík a jucat în turul I al Europa League cu Hibernian Edinburgh din Scoţia, fiind învinsă cu 6-1 în deplasare şi 6-4 acasă. Ballymena United nu a jucat în sezonul trecut în cupele europene, însă ultima dată a participat în sezonul 2017-2018, în turul I al Europa League, fiind eliminată de Odds Ballklubb din Norvegia, 0-3 în deplasare şi 0-2 acasă.


► Pronosticuri

► UE Engordany - SP La Fiorita: 1, cota 1.77

► NSÍ Runavík - Ballymena United: se califică Ballymena United, cota 1.15