Cota 2 - 4 ianuarie 2019

Saraca oferta in fotbal, din nou ne indreptam spre sporturile specifice acestei perioade, deci cota 2 din 4 ianuarie vine din hocheiul european.



Eisbaren Berlin - Straubing (Ora 20:30)

Ultimul meci al celor doua echipe s-a incheiat cu acelasi scor, 3-3, dar dupa prelungiri au fost rezultate diferite, iar Eisbaren a castigat, in timp ce Straubing a pierdut, ambele avand postura de gazda. Si locurile din clasament spun ca este un meci echilibrat, ambele vizeaza play-off-ul, insa, ma astept ca Eisbaren Berlin sa fie impulsionata de avantajul terenului propriu. In cel mai recent lor meci direct a fost 4-0 pentru berlinezi.



Plzen - Pardubice (Ora 18:30)

Este vorba ca avem in fata o echipa care este ciuca batailor in Extraliga si pe care o sa o vedem in liga secunda din editia urmatoare, Pardubice si o alta formatie care trage sa fie in primele sase, pentru a se califica in sferturile playoff-ului. Cred ca diferenta de valoare dintre ele este cat se poate de evidenta, desi s-au mai intalnit de doau ori in acest sezon si de fiecare data remiza a fost cea care a dominat mereu, acum astept o victorie categorica a gazdelor, care sa inceapa ofensiva inca din prima perioada.