Cota 2 - 4 februarie 2019

Situatia nu este una placuta pentru West Ham United, echipa care urmeaza sa joace contra lui Liverpool, acesta fiind unul dintre cele doua dueluri din care incercam sa scoatem maximum pentru o cota 2 din 4 februarie 2019 care sa fie castigatoare.Al Hilal - Al Fateh (Ora 17:20)

Liderul campionatului Arabiei Saudite, Al Hilal, pare sa aiba un meci relativ usor in disputa cu Al Fateh, locul 10 al Premier League-ului saudit. Avand deja trei puncte avans fata de Al Nasr Riyadh, cu o victorie se poate distanta la sase lungimi, lucru pe care astept sa il faca, tinand cont si de prestatia slaba avuta de Al Fateh in deplasare, acolo unde a castigat o singura partida in cele sase meciuri avute.


West Ham - Liverpool (Ora 22:00)

Dupa spectacolul din tur (4-0), Liverpool a ajuns la patru victorii consecutive in fata londonezilor, partide in care de fiecare data a inscris de cate patru ori. E normal sa existe o asa diferenta de valoare si acum, cand vorbim despre liderul Premier League si o echipa care vine dupa trei infrangeri consecutive. Cred ca succesul oaspetilor poate sa fie o simpla formalitate, jucatori precum Salah, Mane sau Firmino sunt net peste ceea ce ofera West Ham la ora actuala.


Pronosticuri

West Ham - Liverpool: oaspetii castiga, cota 1.40

Al-Hilal - Al-Fateh: gazdele marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.44