Cota 2 - 4 decembrie 2018

Este o zi buna pentru pariori, in Franta, Romania si Anglia au loc etape intermediare, iar pentru cota 2 din 4 decembrie am ales doua meciuri. Dinamo o intalneste pe CFR Cluj si Bournemouth primeste vizita celor de la Huddersfield. Ambele meciuri sunt analizate si postate pe site.


5c058a7ce45ad_1543867004.png


Bournemouth - Huddersfield (Ora 21:45)

“Ciresele” sunt motivate sa obtina victoria care sa le readuca in lupta pentru locul 6, pe care Eddie Howe a declarat ca vrea sa-l ocupe la finalul anului. Bournemouth a pierdut precedentele patru intalniri, dar a jucat contra unor echipe care fie sunt in forma, fie reprezinta nume grele din Premier League si aici le putem enumera pe Arsenal, Liverpool si Manchester United. Ofensiva a inscris cel putin un gol in aceste infruntari, in timp ce Huddersfield este genul de echipa care pune mult accentul pe lovituri libere sau fixe. Cred ca oaspetii sunt vulnerabili in aceasta postura, iar problemele ofensive pe care le au or sa iasa din nou in relief.Dinamo Bucuresti - CFR Cluj (Ora 20:00)

Venita dupa 1-4 cu Viitorul, Dinamo Bucuresti s-a aratat incapabila sa tina pasul cu echipele care fac pressing si o tin sub presiune. Nu cred ca CFR Cluj va aborda jocul diferit, liderul Ligii 1 vine dupa o serie foarte buna, totul culminand cu succes din runda precedenta, cand ardelenii au castigat cu 5-0 in fata ultimei clasate, FC Voluntari. De asemenea, in tur am avut o victorie lejera a clujenilor, a fost 3-1, in cea de-a treia victorie consecutiva in fata “cainilor”.