Cota 2 - 31 Octombrie 2018

NHL ne propune din nou meciul prin care incercam sa scoatem Cota 2 din 31 Octombrie. Pe “Rogers Arena” din Vancouver, Canucks primeste vizita lui Chicago Blackhawks.Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks (Ora 04:00)

Accidentati suficienti pentru gazde pentru a pleca cu convingerea ca daca ceva se va intampla, o sa fie favorabil celor de la Chicago. Stiu ca in 2018 ambele jocuri au fost castigate de cei de la Vancouver, dar acum vorbim despre alta perioada a anului. Partea buna este ca nu s-au dat inapoi ambele sa faca un joc bun in etapa trecuta, desi a pierdut, a facut-o la loteria prelungirilor, iar Blackhawks ramane in jumatate superioara a Conferintei de Vest, ocupand locul 6.


Vancouver a reusit a patra sa victorie in timpul regulamentar si a saptea a sezonului, ceea ce a adus-o la un bilant de 7-6 si un loc 8 meritat, in aceeasi Conferinta de Vest. Intr-adevar, Chicago nu merge tocmai bine, dar ma astept ca jucatorii in forma sa faca diferenta si unul dintre ei este Patrick Kane, omul care a inscris 11 ori pentru Blackhawks si in alte sapte randuri a pasat decisiv.  Alex Debrincat a fost din nou unul dintre cei mai activi jucatori ai oaspetilor.