Cota 2 - 31 mai 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de vineri, 31 mai 2019, care vine de la meciurile FC Isloch - Torpedo Zhodino (ora 18:45), care va avea loc pe stadionul "FC Minsk" din Minsk şi Shakhtyor Soligorsk - Dnyapro Mogilev (ora 20:45), care va avea loc pe stadionul "Stroitel" din Soligorsk, ambele din etapa a 10-a a campionatului Belarusului.

FC Isloch - Torpedo Zhodino

FC Isloch a pierdut ultimul meci disputat în Vysheyshaya Liga, fiind învinsă în deplasare cu 1-0 de Dinamo Minsk. A fost o înfrângerere dureroasă, pentru că echipa antrenată de Vitaly Zhukovsky a primit gol în minutul 89, de la Dmytro Bilonoh. Înainte de acest meci, "lupii" au avut două victorii la rând, ambele pe teren propriu, 2-1 cu FC Energetik-BGU Minsk şi 3-0 cu FC Vitebsk. După 9 etape disputate, FC Isloch se află pe locul 4 în clasament, având 18p, la 5p de lidera Dinamo Brest. Torpedo Zhodino a pierdut şi ea meciul din etapa a 9-a, 0-1 acasă cu Shakhtyor Soligorsk, şi venea tot după două succese consecutive, 1-0 acasă cu FC Slutsk şi 3-2 în deplasare cu FC Gomel. După 9 etape disputate, echipa antrenată de Oleg Kubarev se află pe locul 5 în clasament, având 17p. Aşadar va fi un meci între ocupantele locurilor 4 şi 5, în care gruparea din Minsk speră să câştige, pentru a urca pe podium, fie şi pentru o zi. În sezonul precedent au fost rezultatele FC Isloch - Torpedo Zhodino 0-0 şi Torpedo Zhodino - FC Isloch 2-1.

Shakhtyor Soligorsk - Dnyapro Mogilev

După ce a pierdut la Vitebsk cu 1-0, Shakhtyor Soligorsk a reuşit să câştige două meciuri consecutive în Vysheyshaya Liga, 3-0 acasă cu Dinamo Minsk, 1-0 în deplasare cu Torpedo Zhodino. Mai mult, echipa antrenată de Yury Vyarheychyk a câştigat şi pe 26 mai şi Cupa Belarusului, învingând-o în finală cu 2-0 pe FC Vitebsk. După 9 etape disputate, "minerii" se află pe locul 3 în clasament, având 21p, după lidera Dinamo Brest 23p şi campioana FC BATE Borisov 21p. Dnyapro Mogilev are un start de sezon modest, cu o singură victorie în 9 etape, 1-0 în deplasare cu Torpedo Minsk, în rest 4 remize şi 4 înfrângeri. Echipa antrenată de Ivan Bionchik se află pe locul 12 în clasament, având 7p, la 1p de baraj li la 2p de retrogradare. Gazdele sunt clar favorite, pentru că au un lot mai bun, sunt în formă bună, au un moral excelent după ce au câştigat Cupa Belarusului şi au şi sprijinul suporterilor. În sezonul precedent au fost rezultatele Shakhtyor Soligorsk - Dnyapro Mogilev 4-0 şi Dnyapro Mogilev - Shakhtyor Soligorsk 1-1.


► Pronosticuri

► FC Isloch - Torpedo Zhodino: pauză sau final X, cota 1.58

► Shakhtyor Soligorsk - Dnyapro Mogilev: 1 solist, cota 1.33

FC Isloch - Torpedo Zhodino: 1-0, 0-0 la pauză
Shakhtyor Soligorsk - Dnyapro Mogilev: 3-1
CÂŞTIGĂTOR!👍