Cota 2 - 31 ianuarie 2019

Joi este ultima zi din luna ianuarie, o zi in care avem incredere ca putem sa o incheiem cu brio, avand in vedere ca sunt partide interesante. Cota 2 din 31 ianuarie vine din tenis, un sport care ne ofera meciuri mai dezechilibrate, in urma carora speram sa producem profit.Bonaventure - Bertens (Ora 17:30)

Optimile de finala ale turneului de la St. Petersburg ne aduc un meci in care Bertens pleaca cu prima sansa in fata belgiencei Ysaline Bonaventure (numarul 148 WTA).  Inca in top 10 mondial, Kiki este a doua favorita a turneului si sportiva care joaca primul sau meci de la Australian Open, unde a parasit competitia inca din turul al doilea. Adversara ei a intalnit jucatoare modeste, ea venind din calificari.


Ostapenko - Pavlyuchenkova (Ora 15:00)

Fosta castigatoare de Roland Garros, letona Jelena Ostapenko traieste din amintiri, ultimele sale rezultate au lasat mult de dorit, spre deosebire de ceea ce I s-a intamplat adversarei sale, care recent a reusit o performanta incredibila la Australian Open, pentru ce asteptari avea. Pavlyuchenkova a avut un meci usor in primul tur, unde a reusit sa treaca in doua seturi de Alize Cornet, in timp ce Ostapenko a jucat trei seturi cu Mladenovic, 6-0 fiind in decisiv. Per total cred ca rusoaica face un tenis mai complet, s-a aratat acest lucru si in debutul sezonului, prin rezultatele obtinute, motiv pentru care cred ca este mai bine din toate punctele de vedere decat Ostapenko.


Torpegaard – Kecmanovic (Ora 18:30)

Favorit numarul 3 la turneul Challenger de la Cleveland, sarbul in varsta de 19 ani, Miomir Kecmanovic nu a avut emotii in turul inaugural, atunci cand s-a impus in 70 de minute in fata lui Marcora. De data asta joaca contra danezului Mikael Torpegaard, un sprotiv aflat pe locul 298 ATP si care a reusit pana acum sa joace bine in cele doua meciuri deja disputate, in ambele a intalnit sporitiv mai slab cotati decat sarb, pe care a reusit sa-i depaseasca in minim de seturi. Lucrurile cred ca sunt in favoarea lui Kecmanovic, acesta are un culoar bun, a arata si in primul meci ca se descurca bine pe propriul serviciul, nu si-a pierdut nici macar o singura data serviciul.


Pronosticuri:

Bonaventure - Bertens: victorie Bertens, cota 1.24

Ostapenko - Pavlyuchenkova: victorie Pavlyuchenkova, cota 1.40

Topegaard - Kecmanovic: victorie Kecmanovic, cota 1.50