Cota 2 – 31 decebrie 2018

In ultima zi a anului nu avem fotbal deloc in campionatele decente, insa, NHL-ul vine cu o multime de meciuri, drept pentru care si cota 2 din 31 decembrie 2018 vine din acel campionat.Columbus Blue Jackets - Otawa Senators (Ora 02:00)

Echipa a pierdut in etapa trecuta, a fost 2-4 in fata celor de la Toronto Maple Leafs, dar de data aceasta, Clumbus Blue Jackets intalneste una dintre cele mai slabe echipe din Conferinta de Est, Ottawa Senators avand si cea mai slaba defensiva. Cred ca diferenta este una substantiala, avand in vedere si faptul ca joaca acasa, acolo unde rezultatele au fost bune in decursul timpului. De altfel, Sens in deplasare a facut mai mult act de prezenta, a pierdut cinci din ultimele sase asemenea jocuri.Dallas Stars - Montreal Canadiens (Ora 03:30)

Stars este o ehipa care tinde sa se califice cel putin in playoff si are potential sa faca acest lucru, in special acum, cand vine dupa doua victorii importante consecutive, 2-0 cu Nashville Predators, cat si 5-1, acasa, cu Detroit Red Wings. Montreal Canadiens a dat cinci goluri in meciul jucat in urma cu doua zile, dar nu au fost suficiente si a pierdut cu 5-6, contra lui Tampa Bay Lightnining. Una peste alta, contrar cotelor care inclina spre formatia gazda, astept sa vedem goluri, cel putin cinci, tinand cont si moralul bun pe care Montreal il are, a castigat trei din ultimele patru deplasari. In cele doua meciuri directe din 2018, de fiecare data am avut cel putin cinci goluri