Cota 2 - 30 Septembrie 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda “Hamburg Derby”, intr-o cota foarte atragatoare pentru un meci cu asemenea incarcatura.


5baf37009173b_1538209536.png


Meciuri interesante si in oferta agentiilor de pariuri de duminica, dar am decis sa ma opresc asupra unui singur eveniment ce provine din Zweite Bundesliga.


►Hamburger SV - St. Pauli (Ora 14:30)


Dupa o absenta de sapte ani si jumatate de cand au stat pentru ultima oara fata in fata, Hamburger SV si St. Pauli ne promit un meci de exceptie si vreau sa cred ca spiritul de luptator nu s-a pierdut si in ceea ce priveste fotbalul din Germania. Oaspetii stau mai bine din punct de vedere al moralului, au reusit sa castige ultimele doua meciuri, in timp ce HSV a somat, n-a inscris si a luat un singur punct. Totusi, nu as vrea sa ma rezum la parcursul lor in campionat, ci la faptul ca atunci cand s-au intalnit, au existat faze destul de controversate, imbranceli.


Pana acum au fost echipe care n-au lasat de dorit la capitolul cartonase galbene, dar avand in vedere ca este vorba despre o incarcatura emotionala si se anunta o prezenta de peste 45 000 de fani care sa sustina mai mult echipa gazda, raporturile din teren trebuie sa fie la acelasi nivel, iar faulturile sa fie la ordinea zilei si sa ne aduca o cota 2 castigatoare.