Cota 2 - 30 Octombrie 2018

Cota 2 din 30 Octombrie vine sa sustina din nou meciurile din America de Sud, in urma carora speram sa obtinem profitul mult dorit. De data asta am ales doua meciuri, una din Copa Libetadores si una din Copa Sudamericana, competitiile cele mai tari cand vine vorba de echipele de club din zona aia.


5bd804ff24fce_1540883711.png


Gremio - River Plate (Ora 02:45)

Gremio a reusit in tur sa se impuna cu 1-0, ceea ce acum o aduce in postura de favorita pentru a merge in ultimul act al Copei Libertadores. Pana atunci trebuie sa treaca cu brio peste esecul suferit in etapa anterioara, atunci cand a luat patru goluri de la o echipa modesta, precum Sport Recife. De partea cealalta, River Plate pentru mine este o echipa care anuleaza spectacolul, deoarece stie foarte bine sa se apere, de regula meciurile ei se termina cu putine goluri, asa cum astept sa fie si de data asta, chiar daca trebuie sa riste pentru a recupera handicapul.Deportivo Cali - Santa Fe (Ora 02:45)

Se pleaca de la scorul de 1-1, iar Cali este formatia care pleaca cu prima sansa, avand in vedere si faptul ca joaca pe teren propriu. Este si in forma, a reusit in urma cu putine zile sa treaca cu 4-0 de Jaguares de Cordoba, tot jucand acasa. Un lucru este cert: Columbia va avea echipa semifinale! Ambele fac parte din acelasi campionat, dar faptul ca se cunosc foarte bine si stiu cum sa se anuleze, iar scorul astept sa fie in consecinta, cu putine goluri.