Cota 2 - 30 ianuarie 2019

Premier League a avut rezultate dezastruoase in meciurile de marti seara, sper ca de data aceasta granzii sa-si faca datoria si sa castige, asa cum este si normal. Pentru cota 2 din 30 ianuarie 2019 optez tot pentru doua dueluri din cel mai puternic campionat din Europa, astept mai multe de la Bournemouth vs Chelsea si Liverpool vs Leicester.Bournemouth - Chelsea (Ora 21:45)

Dupa numarul de goluri care s-au dat in meciurile disputate acasa de Bournemouth e normal sa ma gandesc inca din start la un duel pe goluri. In 11 din cele 12 meciuri s-au inscris cel putin doua goluri, iar in noua dintre ele a existat o castigatoare. Chelsea si Bournemouth nu au mai terminat la egalitate pana acum, din noua dueluri, in toate am avut o castigatoare.


Liverpool - Leicester (Ora 22:00)

Liverpool este lider in Premier League, dar ii lipsesc cativa jucatori importanti si aici ma refer  la van Dijk, care se pare ca este incert, la fel cum este si Alexander Arnold, amandoi inca nu stiu daca vor juca. Mai mult, in tur a fost 2-1 pentru Liverpool, fiind pentru a cincea oara consecutiv cand se marcheaza cel putin trei goluri in dueluri din campionat, in patru dintre aceste dueluri “cormoranii” si-au trecut in cont victoria.


Pronosticuri:

Bournemouth - Chelsea: X2 & peste 1.5 goluri, cota 1.44

Liverpool - Leicester: peste 2.5 goluri, cota 1.53